Sobre Fractal 7 Films

 

Fractal 7 som una productora audiovisual independent establerta a Barcelona. Nascuda a principis del 2015 com a projecte de tres estudiants de Comunicació Audiovisual, actualment desenvolupem produccions pròpies i per a clients en l'àmbit del documental, la ficció i els vídeos corporatius amb perspectiva social.

És el cinema més important que la vida?
— François Truffaut

Víctor Alonso Berbel

Actualment visc a Los Angeles, on combino els estudis de Màster en Direcció Cinematogràfica a la University of Southern California amb el desenvolupament de projectes a banda i banda de l'Atlàntic. Puño y metal va ser el meu primer curtmetratge, i Classe valenta el primer llargmetratge estrenat a sales de cinema.

Entenc l'art com una forma de compromís personal, i vull explorar les possibilitats del cinema com a generador d'impacte social.

Marc Guanyabens Pous

De Mataró. Graduat en Comunicació Audiovisual a la UPF des de 2015.  M'agrada realitzar peces audiovisuals des de tots els angles i posicions. Actualment compagino els estudis de direcció de fotografia amb la col·laboració en diversos projectes de ficció i documental.

Crec en l'audiovisual com una forma d'expressió personal i m'interessa descobrir tot el que això pot generar. 

Borja Barrera Allué

Comunicador Audiovisual per la Universitat Pompeu Fabra; itinerari de direcció i realització. Durant els estudis vaig realitzar una estada a la UCLA centrada en guió, direcció i distribució.
Ara estudio a Cuba, especialitzant-me en so per la Escuela Internacional de Cine y Televisión a San Antonio de los Baños. 


M’agrada creure que l’audiovisual pot canviar el món, però això encara està per veure.